Wie ben ik?

Welkom bij Voetreflexpraktijk Leiderdorp! Ik ben Linda, geboren in 1978, getrouwd met Remon en we hebben 2 kinderen, dochter Gwen (2010) en zoon Dave (2013). Ik ben al meer dan 20 jaar bekend met voetreflexologie, maar dan met het ontvangen van een behandeling.

Voetreflexologie in mijn leven

Na de scheiding van mijn ouders, rond mijn 18e, dacht ik het allemaal wel aan te kunnen maar ik kreeg het er toch moeilijk mee en ben via mijn moeder, die op advies van de huisarts al naar een voetreflexpraktijk ging, ook bij haar voetreflextherapeute terecht gekomen. Wat was het fijn om daar mijn verhaal kwijt te kunnen en tegelijkertijd een gerichte voetreflexbehandeling te krijgen. En nog steeds ga ik met regelmaat naar haar toe voor onderhoud, een moment voor mezelf, zij zorgt er voor dat alles weer wordt verbonden met elkaar en in balans wordt gebracht.

Waar kom ik vandaan?

Ik werk al jaren als Human Resources Assistent en merkte rond mijn 40e dat het ook tijd werd om mezelf te verdiepen in iets nieuws en ineens was het daar. Als ik voetreflexmassage zo fijn vind om te ontvangen en daar baat bij heb, dan wil ik dat anderen ook graag laten ervaren.

Inmiddels heb ik het 2e jaar van mijn 3-jarige studie tot voetreflextherapeut afgerond bij Total Health en ben ik in september 2021 met het 3e jaar gestart. In de eerste 2 jaren zijn alle reflexologie massages, die horen bij de opleiding, aan bod gekomen, het 3e jaar is het specialisatiejaar waarin ik mij zal verdiepen in voetreflex en menstruatie- en overgangsklachten maar ook in zwangerschaps reflexologie waarbij ik grepen leer voor vóór, tijdens en na de bevalling maar ook grepen voor de pasgeborene.

Ook zal ik me in het 3e leerjaar verder verdiepen in de Chinese voetreflexologie, waarin dieper ingegaan wordt op hoe de Traditionale Chinese Geneeskunde kijkt naar klachten.

De afgelopen 2 jaar heb ik al regelmatig behandelingen gegeven vanuit huis maar nu is een eigen praktijk ruimte een feit en daar ben ik heel blij mee!